Ofte stilte spørsmål

Oppdag hvordan Codify fungerer og prisene. Codify forenkler kodingsoppgaver gjennom sin brukervennlige plattform, og tilbyr ulike ressurser og opplæringsprogrammer.

Pris

Prisen på en seniorutvikler er 37 500 kroner månedlig, eller 426 000 kroner årlig, basert på beregningsmetoden. Dette er mer enn halve prisen av en heltidsansatt seniorutvikler i Norge.

 

Velger du å hente inn utviklere gjennom oss i Codify, betaler du en fast månedspris basert på 155 arbeidstimer per måned. Vi gjør det enkelt og kategoriserer utviklerne våre i ulike nivå, basert på deres kompetanse og erfaring. Alle våre utviklere, uansett nivå, har en relevant bachelor- og/eller mastergrad.

 

Alle priser er eks. mva, og gjelder for kundeforhold med tidsperspektiv lenger enn ett år. Vi fakturerer måned for måned, etterskuddsvis, 11 måneder i året. Innbakt i prisen er egenmeldt sykefravær på inntil ni dager. Fravær utover dette dekkes av oss. Du slipper å betale feriepenger for årlige avtaler. Prisene reguleres en gang årlig basert på kostnadsnivået (konsumprisindeks og valutasvingninger). Prisen justeres tidligst tolv måneder etter oppstart, så du er garantert avtalt pris hele det første året.

Vi ønsker langsiktige kundeforhold. Når det er sagt, så har avtalene våre oppsigelsestid basert på avtalelengde. Vi tilbyr avtaler på 3, 6 og 12 måneder.

Ved årlige avtaler er oppsigelsestid på 3 måneder. 1 måneds oppsigelsestid til 3 og 6 månedsavtaler.

JA! Vi tar prosjektbaserte oppdrag – som å produsere en app. Vi har 20 års erfaring med å levere prosjekter.

Om Codify

Det å ha utviklere fra Codify oppleves som å ha egne, faste ansatte. Utviklerne sitter fysisk hos oss i Pakistan, men ledes direkte av deg på lik linje med dine lokale utviklere. Utviklerne fra oss rekrutteres spesielt for dine behov. Det betyr at du har et fast team med fulltidsutviklere. Du roterer ikke gjennom en stall av konsulenter som går fra kunde til kunde avhengig av tilgjengelighet og leverandørens prioriteringer.
Vi har som mål å være den foretrukne arbeidsgiveren for de beste utviklerne i Pakistan, og integrerer disse tett med våre norske kunder. Vi tilstreber å være ledende i bransjen både når det gjelder tilfredshet hos kunder og ansatte.

Vår idealkunde er norske selskaper som har definert at softwareutvikling er en kjernefunksjon. De har lokale utviklere og lokal utviklingsledelse og ønsker seg flere faste ansatte, men sliter ofte med å finne disse i Norge.

Du som kunde har alle rettigheter til koden og programvaren som lages av utviklere fra oss.

Noen ganger har vi utvikler tilgjengelig, men som oftest har vi ikke utviklere på lager, og går aktivt ut og rekrutterer utviklere tilpasset dine behov. Vi har en gjennomsnittlig ledetid på 1-2 måneder.
Vi har et gjennomsnittlig ansettelsesprosess på 1-2 måneder.

Praktisk info

Vi har lang erfaring med å sette sammen gode utviklerteam, og har ikke låst oss til utviklingsspråk eller teknologier. Vi leverer blant annet front-end utviklere, back-end utviklere, full-stack utviklere, app-utviklere, Devops og testere. Utfordre oss gjerne på hvilken kompetanse du ønsker deg, så vil vi trolig overraske.

Selve rekrutteringsprosessen vår tar typisk en drøy måned, men siden det er vanlig med 1–2 måneders oppsigelsestid i Pakistan, har vi nå en gjennomsnittlig ledetid på 2 måneder fra vi starter rekrutteringsprosessen til utviklerne er på plass og klare for å bli en del av teamet ditt.

Alt etter deres behov, fra 1 enkelt til et team.

Da vil utvikleren ha en oppsigelsestid hos oss (normalt 1–2 måneder avhengig av kontrakt). Vi vil bruke oppsigelsestiden til å finne en erstatter.

Codify er kjent for å ha dyktige utviklere som arbeider godt sammen med norske kunder.  Likevel – rekruttering er ikke en eksakt vitenskap, og feilansettelser kan forekomme. Er du misfornøyd med noe, kan du ta det opp direkte med den norske ledelsen vår i Oslo, så tar vi det derfra.

Vi anbefaler at dere har daglige statusmøter på video. Annen kommunikasjon foregår på samme måte som med dine utviklere i Norge. Vi anbefaler at du bruker et eller annet verktøy for å kunne kommunisere direkte med teamet ditt. Slack er et godt eksempel, som gir deg en åpen og direkte linje som alle kan følge med på og jobbe i sanntid på. Du bør også ha et godt dokumentasjonsverktøy og prosjektledelsesverktøy, som Jira, Devops eller Trello. Da kan utfordringer som dukker opp løses på en måte som er organisert og lett å følge.

Utviklerne våre i Pakistan gjennomfører studiene sine på engelsk og er dyktige i engelsk, spesielt skriftlig. Husk at engelsk deres andrespråk, på lik linje med at engelsk er andrespråk også for de fleste nordmenn.

Litt avhengig av årstid (sommertid/vintertid) så er tidsforskjellen til Pakistan henholdsvis 3 eller 4 timer. Utvikler jobber samme tid som dere. Det betyr at utvikler er på jobb norsk tid kl.0700 i vinter og kl.0800 i sommer.