Hvor mye koster det å ansette dyktige utviklere i Pakistan (fra Codify)?

Har du et eksternt utviklingsteam fra oss får du topp kvalitet, tilsvarende halve prisen du må betale for ressurs i Norge. Her er våre priser og hvordan de beregnes.

Hva er prisen?

Kostnadene for junior-, senior- og teamlederutviklere varierer, basert på faktorer som erfaring, plassering og prosjektkrav. Juniorutviklere har vanligvis lavere priser, mens seniorutviklere og teamledere har høyere priser på grunn av deres ekspertise og ansvar.
Priser kan variere etter timebaserte, prosjektbaserte eller retaineravtaler/rammeavtale, påvirket av markedets etterspørsel og teknologiekspertise. Bedrifter bør vurdere budsjett- og prosjektbehov når de bestemmer utviklerkostnader.

1 til 3 år 3 til 6 år 6 til 9 år 9+

Fullstack-utvikler

NOK 150 NOK 200 NOK 250 NOK 300

Frontend utvikler

NOK 130 NOK 170 NOK 210 NOK 250

App utvikler

NOK 150 NOK 200 NOK 250 NOK 300

Backend utvikler

NOK 130 NOK 170 NOK 210 NOK 250

Web Design

NOK 120 NOK 160 NOK 200 NOK 240

DevOps

NOK 110 NOK 150 NOK 200 NOK 240

Pris kalkulator

Lås opp fleksibel ansettelse med vår eksterne utviklertjeneste. Velg månedlige engasjementer og estimer prosjektutgifter umiddelbart ved å bruke vår intuitive kostnadskalkulator. Forenkle budsjettplanlegging for både kortsiktige og langsiktige prosjekter. Opplev sømløst samarbeid med våre dyktige eksterne utviklere.

 

Vi spanderer ferielønn til de som har årlig kontrakt. Du skal betale for 11 måneder.

 

NB! Alle våre priser er eksklusiv mva.

Her er metoden vi bruker for å beregne prisene

Å velge utviklere gjennom oss innebærer en fast månedlig avgift, beregning basert på 155 arbeidstimer per måned. Vi forenkler prosessen ved å kategorisere utviklerne våre i tre nivåer, bestemt av deres kompetanse og erfaring. Alle våre utviklere, uansett nivå, har relevante bachelor- og/eller mastergrader. I Norge har en seniorutvikler på heltid vanligvis en årslønn + kostander som varierer fra NOK 950 000 til NOK 1 100 000. Hos oss utgjør prisen for en seniorutvikler av tilsvarende kaliber NOK 426 250 årlig.

Vanligvis har en juniorutvikler to til fire års relevant erfaring. En seniorutvikler kan skryte av fire eller flere års relevant erfaring. En teamleder, med minst fire års relevant erfaring, påtar seg lederoppgaver ved siden av seniorutvikleransvar.

Prisene er eksklusiv merverdiavgift og gjelder avtaler over ett år. Fakturering skjer månedlig og dekker tolv måneder i året. Prisene inkluderer tre uker ferie og egenmeldt sykefravær på inntil ni dager. Eventuelt ekstra fravær dekkes av oss. Årlige prisjusteringer er basert på kostnadsnivå og skjer tidligst 12 måneder etter avtalens startdato, og garanterer avtalt pris det første året.

Rekrutteringsfasen kommer uten kostnader for deg

Vi har ikke et lager av utviklere. For å garantere optimale resultater rekrutterer vi proaktivt utviklere tilpasset hver enkelt kundes behov. Vårt mål er å finne individer som passer best til dine oppgaver og å balansere teamet med en blanding av senior- og juniorutviklere, tilpasset dine preferanser. Denne prosessen strekker seg vanligvis over tre måneder og er helt gratis fra vår side. Vi pålegger ikke prosjektledelse eller administrasjonsgebyrer. Når vi sier at alt er dekket i månedsprisen, mener vi det. Du blir bare fakturert når utvikler begynner å jobbe.

Filosofi og fordeler i tråd med norske standarder

Vår primære suksessfaktor for å levere eksepsjonell kvalitet ligger i vår evne til å tiltrekke topputviklere. Dette oppnår vi ved å implementere norske ledelsesprinsipper i vårt datterselskap i Pakistan, og effektivt fjernadministrere utviklere.

Vi tilbyr våre utviklere kompensasjon over gjennomsnittet, engasjerende oppgaver og gunstige arbeidsforhold. Tillokkelsen til vårt profesjonelle miljø, kombinert med stimulerende oppgaver og utmerkede forhold, tiltrekker topp seniorutviklere til teamet vårt. Vårt fokus på senior fulltidsutviklere er en hjørnestein i tjenesten vår, og prisene våre er mer konkurransedyktige enn vanlig oppfattet.

Kombinasjonen av dyktige utviklere til reduserte kostnader gir våre kunder mulighet til å se samarbeid med Codify som en strategisk fordel for akselerert og mer lønnsom vekst.