Personvern og bruk av informasjonskapsler

Hvem er vi

Denne siden eies og driftes av CODIFY AS, org nr 916 294 301 MVA, Fridtjof Nansens plass 4, 0160 Oslo og står som behandlingsansvarlig av personopplysninger.

CODIFY AS logger trafikken til codify.no anonymt. Denne informasjonen kan på ingen måte spores tilbake til deg som enkeltperson.

Hva sporer vi?

Google Analy­tics

Codify.no benytter seg av Google Analytics – en webanalysetjeneste levert av Google, Inc. Verktøyet gir oss statistiske rapporter som vi bruker til å analysere og forbedre brukervennligheten på nettstedet vårt.

 

For å måle bruken av nettstedet samler Google Analytics inn informasjon via informasjonskapsler (cookies). Dette er tekstfiler som lagres i minnet til nettleseren til de som besøker nettstedet. Disse gir oss informasjon om for eksempel hvilken type nettleser du bruker, hvordan du fant nettsiden vår og hvilke undersider du besøkte på codify.no.

 

Google Analytics samler også inn IP-adressene til brukerne av nettstedet. En IP-adresse er en unik identifikator som blir tildelt hver enkelt enhet som kobles til Internett. Google Analytics må hente denne informasjonen for å kunne skille brukere fra hverandre. Etter innsamlingen anonymiseres IP-adressene slik at besøkende av nettstedet ikke kan spores tilbake til en bestemt maskinvare eller enkeltperson.

 

Google reCAPTCHA (Spam beskyttelse)

Vi benytter oss av Google reCAPTCHA som spambeskyttelse på vår nettside. Google sin personvernerklæring og brukervilkår er gjeldende her.

Kontaktskjema

Via CODIFY AS sine hjemmesider kan en sende inn forespørsel på lik linje som via mail. Opplysningene som registreres går rett inn i vårt mailsystem og både besvares og behandles derfra. Våre rutiner i forbindelse med epost-systemer omtales videre i dokumentet.

E-post og telefon

CODIFY AS og deres ansatte benytter e-post og telefon som en del av det daglige arbeidet i alminnelig dialog med interne og eksterne kontakter. Den enkelte er ansvarlig for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle, og minst hvert år gjennomgå og slette unødvendig innhold i epostkassen. Ved fratreden slettes epostkontoene, men enkelte relevante e-poster vil normalt bli overført til kollegaer.

 

Sensitive personopplysninger skal ikke sendes med e-post.

 

Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

 

Telefonsamtaler (telefonnummer fra og til, samt tidspunkt for samtalen) logges i vår telefonsentral. I tillegg har ansatte en oversikt over de siste anropene på sine telefoner. Det gjøres ingen øvrig systematisk registrering av telefonsamtaler hvor innringer kan identifiseres.

Velge bort infor­ma­sjons­kapsler

Om du ikke ønsker at informasjonskapslene skal lagres i din nettleser må du selv gå inn i innstillingene i den aktuelle nettleseren og deaktivere denne funksjonaliteten, se linker til veiledninger under. Merk at denne innstillingen kan føre til at enkelte nettsteder ikke fungerer optimalt.

Veiledning for Google Chrome
Veiledning for Mozilla Firefox
Veiledning for Safari
Veiledning for Microsoft Edge

Du kan også lese mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler på nettvett.no